Інформаційні та комунікаційні технології в юридичній діяльності : методичні вказівки до самостійної роботи. - Вознюк, Наталія Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Навчально-методичне видання підготовлене з метою забезпечення цілеспрямованої самостійної пізнавальної діяльності здобувачів освіти під час вивчення ОК «Інформаційні та комунікаційні технології в юридичній діяльності». Рекомендовано здобувачам освіти 1 курсу, спеціальності 081 Право освітньо-професійної програми Право. Також видання може бути цікавим для викладачів, аспірантів, юристів та усіх, хто цікавиться питаннями цифровізації у сфері права.
Keywords: Інформаційні та комунікаційні технології; юрист; самостійна робота; 34:004(072)