Транспортна політика Європейського Союзу - Федонюк, Сергій Валентинович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У цьому електронному виданні охоплено суттєві питання стосовно правових та організаційних основ, завдань, інструментів, і особливостей транспортної політики ЄС. Матеріал оформлено у вигляді тез, схем, цитат, рисунків. Активні покликання приведуть читача до ознайомлення з офіційними веб-ресурсами й документами Європейського Союзу. Для студентів галузі Міжнародні відносини й усіх, хто вивчає теорію та практику європейської інтеграції.​ Підготовлено в рамках проєкту «Студії ЄС у ВНУ імені Лесі Українки» програми Європейського Союзу ERASMUS+ напряму Кафедра Жана Моне (№ 611478-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-CHAIR)
Передмова 4
Правові основи, завдання й фінансування 5
Основи в первинному праві ЄС 5
Головне завдання 6
Keywords: транспорт; галузева політика; Європейський Союз; 334