Кількісні прогностичні критерії психофізіологічного контролю за функціональним станом юних п’ятиборців у контексті динаміки багаторічної підготовки - Дрожжин, В.; Droggin, V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті проаналізовано особливості психофізіологічних функцій у юних п’ятиборців у динаміці багаторічної підготовки, охарактеризовано кількісні прогностичні критерії психофізіологічного контролю за функ-ціональним станом цих спортсменів, розроблені із використанням методу математичного моделювання. На підставі апробації отриманих критеріїв аргументовано їхню інформативність . In article features of psychophysiological functions at young pentathlonists in dynamics of long-term preparation are analyzed, stated quantitative forecast criteria of the psychophysiological control over a functional condition of these sportsmen, developed with use of a method of mathematical modelling. Their information ability is based on approbation of the received criteria.
Quantitive Out Look Criteria of Psyhphysiologcal Control Over a Functional Condition of Young Pentathlonists in the Course of Long-Term Preparation.
Keywords: психофізіологічний контроль; юні п’ятиборці; кількісні критерії; the psychophysiological control; young pentathlonists; quantitative criteria