Методичні вказівки для написання курсових робіт з дисципліни «Податковий менеджмент» - Цимбалюк, Ірина Олександрівна; Динь, Ірина Миколаївна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
Розроблені методичні вказівки містять вимоги щодо тематики, змісту та оформлення курсової роботи, а також рекомендації студентам як правильно організувати роботу та підготуватися до захисту курсової.
Keywords: податковий менеджмент; курсова робота