Законодавче та нормативно-методичне регулювання документаційного забезпечення управління в Україні - Лось, Владислав Ігорович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У бакалаврській роботі досліджено питання законодавчого та нормативно-методичного регулювання документаційного забезпечення управління в Україні. Проаналізовано чинні нормативні акти, які визначають вимоги до документації, що використовується в управлінській діяльності. Робота складається з вступу, трьох розділів та висновку. Вступ містить актуальність теми дослідження, визначаються його обʼєкт, предмет. Метою дослідження виступає аналіз законодавчої та нормативно-методичної бази сфери діловодства в Україні, сучасний її стан та шляхи вдосконалення.При написанні випускової кваліфікаційної роботи використано методи аналізу, порівняння та узагальнення для вивчення законодавчих актів, а також практики впровадження документаційного забезпечення в органах державного управління, підприємствах та організаціях. Розділи розкривають теоретичні засади документаційного забезпечення управління, містять аналіз законодавчої та нормативно методичної бази регулювання в Україні, засади вивчення проблеми та перспективи розвитку документаційного забезпечення управління. У висновоку узагальнюється основні результати дослідження та подано рекомендації щодо вдосконалення правової бази регулювання діловодства.
Keywords: документаційне забезпечення управління; діловодство; закон України; положення; порядок; інструкція