Микола Іванович Карлін: біобібліогр. покажч. до 60-річчя від дня народж. - Сидорук, Інна Петрівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, Бібліотека, 2016)
У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий і творчий шлях відомого українського науковця, академіка Академії економічних наук України, доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри фінансів та оподаткування Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки – Миколи Івановича Карліна. Вміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1985 до 2015 рр., а також біографічну довідку та фотоілюстрації. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.
Keywords: бібліографічні видання; bibliography; Карлін М. І.; Karlin M. I.; 91.9:65.02-81; 016:929:33