Особливості використання експериментальних задач на сучасному уроці фізики - Полетило, Сергій Андрійович; Poletylo, S. A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2014)
В статті розглянуто використання експериментальних задач на сучасному уроці фізики.This article examines the use of experimental tasks on modern physics lesson.
Features of using experimental problems on modern physics lesson.
Полетило Сергій Андрійович - доцент кафедри загальної фізики та методики навчання фізики СНУ імені Лесі Українки
Keywords: сучасний урок фізики; експериментальні задачі; modern physics lesson; experimental tasks