Облік і фінансова звітність за міжнародними стандартами : методичні вказівки до курсу - Маркус, Ольга Віталіївна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
У методичних вказівках розкриваються методичні засади організації обліку, побудови та використання фінансової звітності за вимогами Міжнародних стандартів бухгалтерського обліку та фінансової звітності. Метою даного навчального видання є формування у студентів глибоких теоретичних знань та практичних навичок з організації обліку за вимогами Міжнародних стандартів бухгалтерського обліку та фінансової звітності, уміння використовувати облікову інформацію.
Keywords: методичка; МСБО; IAS; Облік; дисципліна