Стратегія оновлення економіко-екологічних аспектів навколишнього середовища - Гриценко, Наталя; Козодой, Дмитро (Луцьк: Вежа-Друк, 2023)
Економіко-екологічні оновлення та нові інновації є важливими аспектами, пов’язаними з розвитком та боротьбою зі зміною клімату. Вони прагнуть до створення економічних моделей, які дбають про навколишнє середовище та забезпечують стале споживання ресурсів. Економіко-екологічні оновлення передбачають перехід від традиційних, неекологічно стійких моделей виробництва і споживання до більш стійких і екологічно відповідальних моделей. Вони охоплюють різні заходи, такі як підвищення енергоефективності, використання поновлюваних джерел енергії, зниження вартості екологічно чистих парникових газів і поліпшення управління відходами.
Keywords: економіко-екологічні оновлення; екологічно відповідальні моделі; зелені інновації; 504.001:502.03