Рекреаційно-туристичний потенціал Павлівської ОТГ Іваничівського району Волинської області - Мельник, Олег Володимирович; Мельник, Надія Вікторівна; Мельник, Андрій Васильович; Качаровський, Роман Євгенович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Детально проаналізовано рекреаційно-туристичний потенціал Павлівської ОТГ Іваничівського району Волинської області. Зроблено акцент на природних та історико-культурних об"єктах
Keywords: Волинська область; Іваничівський район; Павлівська ОТГ; природні ресурси; історико-культурні ресурси; туризм; рекреаційні ресурси; 911.3:38.48-53(477.82-22)