Організація обліку, аудиту і аналізу фінансових результатів підприємства - Ільїн, В.; Кушнірук, К. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено організацію обліку, аудиту і аналізу фінансових результатів підприємства
Keywords: фінансові результати підприємства; облік, аудит і аналіз