The Oblique Moods. Grammar tests - Жулінська, Майя Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Навчально-методичне видання містить граматичні тести, що сприяють тренуванню основних граматичних форм і виробленню навичок їхнього застосування за темою “Умовний спосіб дієслова”. У кожному розділі вправи розташовані в міру зростання складності, що надає викладачу можливість добирати вправи для студентів з різним рівнем підготовки. Вправи можуть бути використані на заняттях з іноземної мови, а також як завдання для самостійної роботи. Рекомендовано студентам II курсу факультету міжнародних відносин.
Keywords: умовний спосіб дієслова; 811.111’36(075.8:079.1) Ж 87