Особливості комп’ютеризованих елісферичних систем IMOOVE у реабілітації опорно-рухового апарату, оздоровленні людини та спорті - Попадюха, Юрій Андрійович; Popadiukha, Yuriy (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У статті розглянуто особливості застосування елісферичних систем IMOOVE для забезпечення реабілітаційних й оздоровчих технологій, підготовки в спорті. Мета роботи – аналіз функціональних і конструктивних особливостей систем типу IMOOVE у фізичній реабілітації опорно-рухового апарату, оздоровленні людини, у спорті. In the article it was considered peculiarities of applying of elispheric IMOOVE systems for ensuing of rehabilitation and health-improvement technologies, training in sport. The objective of work is the analysis of functional and constructive peculiarities of IMOOVE systems in physical rehabilitation of the musculoskeletal system, rehabilitation of aperson in sport.
Peculiarities of Computerized Elispheric IMOOVE Systems in Rehabilitation of the Musculoskeletal System, Rehabilitation of a Person in Sport
Keywords: опорно-руховий апарат; фізична реабілітація; технічні засоби; оздоровлення; елісферична технологія; біологічний зворотний зв’язок; musculoskeletal system; physical rehabilitation; technical facilities; rehabilitation; elispheric technology; biological feedback