Скакалка як засіб підвищення фізичної підготовленості юнаків старших класів - Ковальчук, Надія Миколаївна; Kovalchuk, Nadiia M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
Використання скакалки в різних частинах уроку та під час виконання домашніх завдань із фізичної культури сприяло підвищенню фізичного стану юнаків 11-го класу. Позитивні зрушення, які відбулися в стані соматичного здоров’я та фізичної підготовленості доведені в процесі експерименту. Use of the skipping rope in different parts of lesson and during implementation of home tasks from a physical culture instrumental in the increase of bodily condition of youths of 11th class. Positive changes, which took a place in the state of somatic health, physical preparedness, are well-proven in the process of experiment.
Skipping Rope as a Means of Improving the Physical Readiness of the Boys of Senior Classes
Keywords: скакалка; фізична підготовленість; соматичне здоров’я; юнаки 11 класу; skipping rope; physical preparedness; somatic health; boys of 11th class