Особливості розвитку туристичного ринку Волині - Стрішенець, Олена Миколаївна; Панасюк, С. В.; Бондарчук, Ю. І.; Strishenets, Olena M.; Panasiuk, S. V.; Bondarchuk, Yu. I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Туризм в Україні є однією із складових частин національної економіки і соціально-культурного життя держави.
Keywords: Туризм; Туристичний ринок Волині