Інтерактивна комунікація у навчальному процесі на прикладі комплексу програм засобами C++ Builder та MS Office - Коцюба, Андрій Ю.; Kotsyuba, A. Yu.; Федорук, Наталія В.; Fedoruk, N. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Інтерактивні методи навчання на сьогодні є актуальним способом роботи викладача в аудиторії, тренера в групі та педагога в будь-якому освітньому закладі. Інтерактивні методи навчання, на відміну від традиційних, базуються на активній взаємодії учасників навчального процесу, при цьому основна увага надається взаємодії слухачів між собою. Такий підхід дозволяє активізувати навчальний процес, зробити його більш цікавим та менш втомлюваним для учасників. Interactive teaching methods today is the actual way of teachers in the classroom, group coach and teacher in any educational institution. Interactive teaching methods as opposed to traditional, based on the interactions of active participants in the learning process, with the main attention is paid to the interaction between the students themselves. This approach allows us to enhance the learning process and make it more interesting.
Interactive communication in the learning process by the example of complex applications using C++ Builder and MS Office
Keywords: інтерактивність; interactive; інтерактивне навчання; online learning; інтерактивна комунікація; interactive communication; комунікативний простір; communicative space; технологія перевірки знань; technology test the knowledge