Прикладна політологія - Тиский, Михайло Григорович; Tyskyi, Mykhailo H. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Метою викладання навчальної дисципліни «Прикладна політологія» є формування систематизованих уявлень та знань про сутність прикладної політології , вироблення оцінок, настанов щодо конкретних дій. Основними завданнями вивчення дисципліни прикладної політології є ознайомлення майбутніх фахівців із загальними засадами прикладної політології, прикладного політичного аналізу, прогнозування, політичних технологій, їх місця і ролі у політичній практиці, розв’язання проблем політичного життя, забезпечення конкурентних умов на політичному ринку.
Keywords: управління; політична партія; ідеологія; конфлікт; громадські обєднання; соціально-політичний маркетинг; management; political party; ideology; conflict; hublic associations; socio-political marketing