Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням: силабус нормативного освітнього компонента - Крюкова, Юлія Дмитрівна; Книш, Тетяна Валентинівна; Онищенко, Ірина Анатоліївна; Смаль, Оксана Віталіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Силабус освітнього компонента «Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням» підготовки бакалаврів, галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки, за спеціальністю 053 Психологія, за освітньо-професійною програмою Психологія, кваліфікація Бакалавр психології професійна кваліфікація Психолог, Психолог в системі освіти, психічного здоров’я та реабілітації
Keywords: силабус; іноземна мова за професійним спрямуванням; психологія