Характеристика психологічної сфери учнів середнього шкільного віку - Кириченко, Вікторія; Kyrychenko, Viktoriya (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У статті проаналізовано основні аспекти, які стосуються особливостей психічного розвитку підлітків. Увагу акцентовано на особливостях психічної сфери підлітків і впливу занять фізичною культурою та спортом на інтелектуальний і фізичний розвиток учнів основної школи. In the article the author analyses the main aspects concerning peculiarity of psychological development of teenagers. The author stresses out the peculiarities of psychological sphere of teenagers and influence of practicing physical culture and sport on intellectual and physical development of pupils of a secondary school.
Characteristics of Psychological Sphere of Pupils of Secondary School Age
Keywords: підлітки; учні основної школи; психологічна сфера; teenager; pupils of secondary school; psychological sphere