Моделювання системи мовноетикетних стеретипів в епістолярних текстах Василя Сімовича - Богдан, Світлана Калениківна; Bohdan, S. K. (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, 2008)
В статті визначаються продуктивні моделі епістолярного етикету Василя Сімовича, досліджуються варіанти етикетних стереотипів, уживаних у типологічних комунікативних ситуаціях товариського листовного спілкування українців.
Keywords: етикетні стереотипи; епістолярний етикет; комунікативна ситуація; листовне спілкування