Україна в 1939–1941 рр.: влада і суспільство - Баран, Володимир Кіндратович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У методичних рекомендаціях для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спеціальності 032 «Історія та археологія» освітньо-професійної програми «Історія, європеїстика, археологія» та галузі знань 01 «Освіта/Педагогіка» спеціаль-ності 014 «Середня освіта (Історія та громадянська освіта)» освітньо-професійної програми «Середня освіта. Історія та громадянська освіта» подано опис освітнього компонента «Україна в 1939–1941 рр.: влада і суспільство», тематику лекцій і плани практичних занять, завдання для самостійного опрацювання, питання для підсумкового контролю, список джерел і літератури, а також наведено основний фактичний матеріал для належного засвоєння цього освітнього компонента.
Keywords: методичні рекомендації; історія України; радянський тоталітаризм; влада; суспільство; 94(477)«1939/1941»(072)