Формування виконавської майстерності майбутніх учителів музичного мистецтва як наукова проблема - Cяо, Шихань (My University, 2025)
Актуалізовано необхідність формування виконавської майстерності вокаліста-майбутнього вчителя музичного мистецтва як наукової проблеми. Виконавську майстерність майбутнього вчителя музичного мистецтва в процесі навчання естрадного співу потрактовано як інтегративну особистісно-професійну якість, що характеризується високим рівнем виконавської діяльності, зумовлює готовність до глибокого й особистісного осягнення та інтерпретації музичного твору й закладеного в ньому художньо-образного змісту, а також його особистісно-творче, неповторне, артистичне, технічно досконале виконання твору за умови використання специфічних засобів виразності, характерних для естрадного виконавства.
Keywords: виконавська майстерність; виконавський стиль; вокальна підготовка; інтегративна особистісно-професійна якість; естрадне виконавство; майбутній учитель; музичне мистецтво