Теоретичні основи комплексного забезпечення безпеки банку - Антонюк, А. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено теоретичні основи комплексного забезпечення безпеки банку
Theoretical foundations of comprehensive security of the bank
Keywords: безпека; банківська діяльність