Комплексне оцінювання дебіторської заборгованості за товарними операціями в суб’єктах малого підприємництва - Тютюнник, Ю.; Шевченко, А. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено комплексне оцінювання дебіторської заборгованості за товарними операціями в суб’єктах малого підприємництва
Keywords: дебіторська заборгованість; суб’єкти малого підприємництва