Внесок польських неурядових організацій у сталий регіональний розвиток Волинської області - Черниш, Ю. М.; Вознюк, Є. В.; Chernysh, Y. M; Vozniuk, E. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Розглядається участь польських неурядових організацій у спільних з організаціями Волинської області проектах, які фінансувалися коштом європейської Програми Добросусідства Польща–Білорусь–Україна за 2004‒2015 роки. Аналізуються складники цієї участі як показники реального внеску у сталий регіональний розвиток області. The participation of Polish NGOs and organizations of Volyn region in common projects, which were funded by the European Neighbourhood Programme Poland–Belarus–Ukraine for 2004–2015 years are considered. The components of this participation as indicators of a real contribution into the sustainable regional development areas are analyzed.
The Contribution of Polish NGOs in Sustainable Regional Development of Volyn Region
Keywords: неурядові організації; Європейський інструмент сусідства та партнерства; сталий регіональний розвиток; non-governmental organizations; the European Neighbourhood and Partnership Instrument; sustainable regional development