Методологія біологічної науки та інтелектуальна власність : тестові завдання - Сухомлін, Катерина Борисівна; Зінченко, Олександр Павлович; Сухомлин, Марина Миколаївна; Sukhomlin, Kateryna B.; Zinchenko, Oleksandr P.; Sukhomlyn, Maryna M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Видання уміщує 330 тестових завдань з різних розділів нормативного курсу «Методологія біологічної науки та інтелектуальна власність», передбачених навчальним планом підготовки магістра спеціальності 8.07040201 «Біологія», відповіді до них, зразки завдань для підсумкового контролю та список рекомендованої літератури. Тести призначені для проміжного і підсумкового контролю знань студентів.
Keywords: тестові завдання; методологія біології; інтелектуальна власність; test tasks; methodology of biology; intellectual property