Шкільні музеї як потенційні об’єкти пізнавального туризму (на прикладі Іваничівського району Волинської області) - Єрко, Ірина Володимирівна; Качаровський, Роман Євгенович; Чир, Надія Вікторівна; Антипюк, Олена Володимирівна (My University, 2019)
Пізнавальний туризму залежить від наявності різних об’єктів, зокрема, шкільних музеїв. Вониє є цікавою туристичною атракціїю зі значним великим потенціалом, особливо в межах утворених об’єднаних територіальних громад (ОТГ). Шкільні музеї функціонуючи дають змогу формувати додаткові туристичних маршрутів, що значно покращує туристичну привабливіть громад і сприяє їх розвитку.
Keywords: Волинська область; туризм; об’єднана територіальна громада; пізнавальний туризм; туристичні ресурси; шкільний музей; туристичні обєкти