Психологія педагогічна та дитяча - Мудрак, Ігор Аркадійович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Метою навчальної дисципліни є оволодіння студентами теоретичними й практичними знаннями закономірностей та механізмів, етапів, умов і критеріїв психічного розвитку дітей раннього та дошкільного віку, розкриття психологічних закономірностей і механізмів навчання, виховання та діяльності педагога. У методичних рекомендаціях представлені завдання до практичних занять з навчального курсу «Психологія педагогічна та дитяча» для студентів освітнього ступеня «бакалавр» денної форми навчання спеціальності «Дошкільна освіта».
Keywords: вікова періодизація; учіння навчання виховання; провідна діяльність; дитяча психологія; вікові кризи; 159.9:37+159.922.7](072)