Розробка та виготовлення цифрових вимірювальних приладів з використанням елементів мікроелектроніки в конструктивно-технічній роботі учнівської молоді - Панкевич, Сергій Святославович; Pankevych, S. S. (My University, 2014)
У статті розглядаються методичні і технічні вказівки для виготовлення і використання в шкільному фізичному експерименті цифрового частотоміра з різними перетворювачами фізичних величин в частоту, що дозволяє забезпечити багатофункціональність приладу. This paper examines the methodological and technical guidelines for manufacturing and utilization of digital cymometer with different converters of physical quantities in the frame on school physical experiment, which allows to obtain multi functionality of the device.
Development and production of digital measurement device using elements of microelectronics in a constructive and technical work of school youth
Панкевич Сергій Святославович ст. лаборант кафедри загальної фізики та методики викладання фізики СНУ імені Лесі Українки
Keywords: Радіоелектроніка; мікроконтролер; лабораторний і демонстраційний експеримент; radio electronics; microcontroller; laboratory and demonstration experiment