Німецька мова: силабус нормативної навчальної дисципліни - Бєлих, Оксана Миколаївна; Бондарчук, Олена Юріївна; Галицька, Олена Богуславівна; Лисецька, Наталія Григорівна; Лозицька, Марія Петрівна; Семенюк, Тетяна Петрівна (My University, 2021)
Запропонований курс є багатосеместровою дисципліною, яка входить до циклу фахової підготовки та викладається з першого по четвертий курс протягом восьми семестрів. Предметом вивчення навчальної дисципліни є німецька мова як засіб соціального спілкування й розвитку професійно орієнтованої міжкультурної комунікативної компетентності як складової частини діяльнісної компетентності.
Силабус навчальної дисципліни «Німецька мова» складено відповідно до освітньо-професійної програми «Середня освіта. Німецька мова» підготовки бакалавра галузі знань 01 «Освіта/Педагогіка», спеціальності 014 «Середня освіта. Мова і література (німецька)».
Keywords: силабус; основна іноземна мова; німецька мова