Глобальна економіка : робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Рейкін, Віталій Самсонович; Reikin, V. S. (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Предметом дисципліни "Глобальна економіка" є економічні відносини, що виникають у процесі світового руху економічних ресурсів між державами, юридичними і фізичними суб’єктами міжнародної діяльності. Окремі розділи курсу «Глобальна економіка» взаємопов’язані з іншими економічними дисциплінами, які студенти вивчали раніше, зокрема: «Макроекономіка», «Основи зовнішньоекономічної діяльності», «Міжнародна економіка», тощо.
Робоча програма навчальної дисципліни «Глобальна економіка» для студентів галузі знань 0305 – Економіка та підприємництво, спеціальностей 8.03050401 «Економіка підприємства», 8.03050801 «Фінанси і кредит», 8.03050901 «Облік і аудит», 8.03050803 «Оподаткування».
Keywords: глобалізація; економіка; глобальна економіка