Академічна доброчесність у музичному мистецтві як стандарт професійної поведінки - Коцюрба, Наталія Євгеніївна; Коцюрба, Борис Богданович; П'явка, Катерина Миколаївна (My University, 2023)
Академічна доброчесність –це система моральних та етичних принципів, які регулюють поведінку в академічному середовищі.
Keywords: Академічна доброчесність; плагіат; музичне мистецтво