Сутність та загрози фінансово-економічній безпеці України - Павлов, Костянтин Володимирович; Pavlov, Kostiantyn V. (Спілка економістів України, 2014)
У статті розглянуто сутність фінансово-економічної безпеки, визначено внутрішні та зовнішні загрози, які впливають на фінансово-економічну безпеку країни. Запропоновано пріоритетні напрями забезпечення фінансово-економічної безпеки України.

The article deals with the essence of the concept of financial security, Internal and external threats that affect the state of the financial and economic security. Directions to strengthen financial and economic security of Ukraine.
Keywords: система фінансово-економічної безпеки; фінансово-економічні загрози; національне господарство; financial and economic security; national security; financial and economic risks