Туристично-рекреаційна атрактивність Литовезької сільської ОТГ Іваничівського району Волинської області - Мельник, Олег Володимирович; Мельнійчук, Михайло Михайлович; Мельник, Андрій Васильович; Мельник, Надія Вікторівна; Качаровський, Роман Євгенович (My University, 2020)
Висвітлено особливості формування Литовезької громади. Деталізовано природні умови та ресурси ОТГ. Відзначено основні історико-культурні ресурси. Зосереджено увагу на елементах туристичної інфраструктури. Окреслено головні проблемні питання розвитку галузі туризму громади та запропоновано шляхи їх вирішення.
Keywords: туризм; туристично-рекреаційна атрактивність; туристичні ресурси; туристична інфраструктура; Литовезька ОТГ; Іваничівський район; Волинська область; 911.3:338.48-53(477.82-72)