Транспортна мережа Нововолинської ТГ Волинської області як складова туристичної інфраструктури регіону - Новосад, Оксана Володимирівна; Єрко, Ірина Володимирівна; Качаровський, Роман Євгенович (Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя, 2022)
Окреслено процес утворення Нововолинської територіальної громади (ТГ) Володимир-Волинського району Волинської області. Визначено особливості розвитку транспортної мережі, що створена та функціонує на території громади. Визначено її роль як важливого елемента туристичної інфраструктури. Запропоновано шляхи ЇЇ удосконалення та покращення функціонування.
Keywords: Волинська область; Володимир-Волинський район; Нововолинська ТГ; туризм; транспорт; туристична інфраструктура