Метафорична актуалізація концепту Рамадан в іспанській та французькій мовах - Суслова, М. О.; Souslova, M. O. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті пропонується аналіз метафоричних номінацій концепту РАМАДАН у рамках дослідження вербальної репрезентації концептосфери ІСЛАМ в іспанській та французькій мовах. The article deals with the analysis of the concept RAMADAN metaphoric nominations within the scope of the research of verbal representation of the ISLAM conceptual system in Spanish and French.
Metaphoric Actualization of Concept Ramadan in Spanish and French Languages
Keywords: іслам; Islam; Концепт; concept; концептуальна метафора; conceptual metaphor