Фізика . Ч. 1. - Федосов, Сергій Анатолійович; Захарчук, Дмитро Андрійович; Шигорін, Павло Павлович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Курс лекцій «Фізика» – складова комплексу робочих матеріалів створених для забезпечення якісної підготовки фахівців галузей знань 01 Освіта/Педагогіка, 09 Біологія, 10 Природничі науки, інженерних і медичних спеціальностей. Матеріал навчального видання охоплює курси «Фізика» «Вибрані питання фізики», «Основи фізики», може бути використаний як окремий змістовий модуль навчальних дисциплін «Біофізика», «Медична фізика», або ж як окрема вибіркова дисципліна навчального плану підготовки здобувачів освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Курс лекцій містять набір матеріалів необхідних для організації повноцінної аудиторної та самостійної роботи здобувачів вищої освіти та рекомендовано використовувати перед опануванням навчальних дисциплін «Біофізика», «Медична фізика», «Фізична хімія», «Теоретична механіка», тощо. Навчальне видання відповідає чинним освітнім програмам підготовки й рекомендовано здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 014 Середня освіта (предметних спеціальностей: Біологія та здоров’я людини, Хімія, Географія, Природознавство тощо), 091 Біологія, 101 Екологія, 102 Хімія, а також буде корисним у використанні здобувачам освіти спеціальностей галузей технічних і медичних наук.
Keywords: Фізика; 539.2