Чинники загрози психічному здоров’ю студентської молоді - Радчук, Наум; Крижановська, Зореслава Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Впродовж багатьох років тема психічного здоров’я не мала належної ваги у суспільстві і навіть була однією із табуйованих. Людині було соромно зізнатися в тому, що їй потрібна допомога психолога чи навіть психіатра, що мало своЇ наслідки на стан її психічного благополуччя. На щастя, сьогодні ми активно стаємо свідками іншої реальності, коли інтерес до цієї теми постійно зростає та отримує своє належне визнання в різних сферах життя. В центрі нашої дослідницької уваги є аналіз чинників, які негативно впливають на стан психічного здоров’я студентської молоді в умовах навчання.
Keywords: психічне здоров’я; mental health; студентська молодь; student youth