Екологічний контроль, аудит та оцінка ризиків - Караїм, Ольга Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У виданні розкрито зміст екологічного контролю, аудиту та оцінки ризиків як необхідних умов збереження довкілля, раціонального використання природних ресурсів та їх відтворення. Висвітлено особливості порядку визначення розмірів відшкодування збитків, заподіяних державі, внаслідок порушення природоохоронного законодавства, здійснення екологічного аудиту та оцінювання екологічних ризиків. Рекомендовано для здобувачів освіти ЗВО спеціальності 101 «Екологія» денної та заочної форм навчання.
Keywords: Екологічний контроль; екологічний аудит; оцінка екологічних ризиків; 349.6:502.1(076)