Психологія організаційного менеджменту - Дейнека, Людмила Панасівна (My University, 2012)
Подано бібліографічні матеріали по психології організаційного менеджменту. У покажчик включено: книги, автореферати дисертацій, статті із продовжуваних, періодичних та неперіодичних видань. Підбір літератури завершено у серпні 2012 р. Рекомендовано для студентів психологічного факультету.
Keywords: організаційний менеджмент; управлінський консалтинг; психологія менеджменту; бібліографічні видання; 88я1