Соціально-педагогічні умови вивчення іноземної мови в контексті інтернаціоналізації освітнього простору - Яцишин, Наталія Пилипівна; Yatsyshyn, N. P. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті на основі вивчення документів і монографічної літератури розкриваються сучасні соціально-педагогічні умови вивчення іноземної мови в контексті інтернаціоналізації освітнього простору. In the article on the basis of study of documents and monographic literature the modern social pedagogical conditions of foreign language study are discovered in the context of internationalization of educational space.
Social-pedagogical conditions of foreign language in study the context of internationalization of educational space
Keywords: іноземна мова; соціально-педагогічні умови; інтеграція; освітній простір; диференціація; індивідуалізація навчання; foreign language; socially pedagogical terms; integration; educational space; differentiation; individualization of studies