Фортепіано (спеціальний музичний інструмент): методичні рекомендації - Кривицька, Тетяна Антонівна; Кривицкая, Татьяна Антоновна; Kryvytska, Tetiana A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Методичні рекомендації з дисципліни «Фортепіано» (спеціальний музичний інструмент) для студентів освітнього ступеня «Бакалавр» галузі знань 02 «Культура і мистецтво» спеціальності 025 «Музичне мистецтво» освітньої програми «Музичне мистецтво» складено на основі навчальної програми та робочої навчальної програми курсу. Вони розкривають зміст і послідовність роботи над розвитком фортепіанної техніки у студентів, що опановують володіння інструментом на спеціальному рівні, і можуть використовуватися в навчальному процесі як для підготовки до аудиторних занять, так і в процесі самостійної роботи.
Keywords: фортепіано; спеціальний музичний інструмент; методичні рекомендації; музичне мистецтво; бакалавр; фортепіанна техніка; аудиторні заняття; самостійна робота