В’язанка українських колядок - Кучерук, Володимир Феофілович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Аранжування «В’язанка українських колядок» здійснене для оркестру народних інструментів на основі одноголосих мелодій трьох українських колядок, а саме – «Добрий вечір, люди», «За вікном чорна хмара в’ється» та «Будьте здорові». Твір пройшов апробацію в оркестрі народних інструментів факультету культури і мистецтв Волинського національного університету імені Лесі Українки. Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальності 025 Музичне мистецтво при вивченні ОК Оркестровий клас, Інструментування, Аранжування, а також аспірантам, учителям, працівникам закладів культури і мистецтв.
Keywords: оркестр; народні інструменти; колядка; аранжування; музичне мистецтво; мелодія; оркестровий клас; інструментування; 783.65:78.031.4(072)