Методичні вказівки щодо проходження виробничих практик здобувачами вищої освіти спеціальності 122 Комп’ютерні науки другого (магістерського) рівня - Булатецька, Леся Віталіївна; Булатецький, Віталій Вікторович; Гришанович, Тетяна Олександрівна; Томашевська, Ірина Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У методичних вказівках надаються рекомендації щодо мети, змісту та організації проведення виробничих практик для здобувачів вищої освіти спеціальності 122 Комп’ютерні науки другого (магістерського) рівня з урахуванням індивідуального завдання кожного здобувача вищої освіти. Подається порядок проведення практики, формування індивідуальних завдань, вимоги до оформлення та представлення звіту, критерії оцінювання практичної роботи здобувачів вищої освіти при проходженні практики з проєктування програмного забезпечення, асистентської практики в ЗВО та переддипломної практики з написанням кваліфікаційної роботи.
Keywords: проєктна документація; виробнича практика; комп'ютерні науки; кваліфікаційна робота; 004