Методичні вказівки для написання курсових робіт з дисциплін «Податкова система» та «Бюджетна система» - Цимбалюк, Ірина Олександрівна; Tsymbaliuk, I. O. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
Методичні вказівки містять загальні вимоги, щодо написання курсових робіт з дисциплін "податкова ситема" та "бюджетна система". Наведені рекомендації, щодо вибору теми, підбору та вивчення літератури, складання плану та вимоги щодо змісту і структури курсової роботи.
Keywords: податкова система; бюджетна система; курсова робота