Конектори діалогічних єдностей із семою заперечення в сучасній французькій прозі - Сінченко, Євгенія; Sinchenko, E. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті з аналітичною метою здійснено спробу вичленити текстові конектори із семою заперечення, що в сукупності з іншими забезпечують комунікативну повноцінність тексту. Досліджено їхні мовні та функціональні характеристики в поверхневій і глибинній структурах елементів художнього діалогічного дискурсу.
Connectors of Dialogic Cohesion With the Seme «Negation» in the Modern French Fiction
Keywords: когезія; маркери; суб'єктивна модальність; логічні паралелі