Географія сфери обслуговування : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Краснопольська, Надія Володимирівна; Krasnopolska, Nadiia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни „Географія світового ринку”, складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки спеціаліст галузі знань 0401 Природничі науки, спеціальності “Економічна та соціальна географія”. Предметом вивчення навчальної дисципліни є основні групи сфери обслуговування та структура світового ринку обслуговування.
Keywords: географія; сфера послуг; структура; програма