Політика національного брендингу країн Центральної та Східної Європи - Терещук, М. І.; Tereshchuk, M. I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Аналізується еволюція національного брендингу Центральної та Східної Європи. Розглянуто найбільш важливі проблеми та помилки державного брендингу в регіоні.

Evolution of the national branding of Central and Eastern Europe analyzed. Considered the most important problems and errors of the state of branding in the region
Nation Branding in the states of Central and Eastern Europe
Терещук М. І. - асист. кафедри міжнародних відносин, інформації та бізнесу Університету економіки та права «КРОК»
Keywords: державний брендинг; бренд країни; Центральна та Східна Європа; state branding; nation brand; Central and Eastern Europe