Практика навчальна лексикографічна - Гунчик, Ірина Олексіївна; Хірочинська, Ольга Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Практика студентів є невід’ємним складником освітньо- професійної програми підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня спеціальності 035 Філологія спеціалізації «Мова і література (французька). Переклад», яка викладається в 2 семестрі в обсязі 5 кредитів (за Європейською Кредитно-Трансферною Системою ECTS). Об’єктом навчальна лексикографічна практики є робота з лексикографічними джерелами. Предметом вивчення практики є процес формування у здобувачів освіти необхідних теоретичних та практичних основ для орієнтування серед лексикографічних джерел французької мови. Практика спрямована на розширення знань кругозору студентів. Основними формами практики навчальної лексикографічної є пошукова робота зі словником, який спонукає студентів до глибшого самостійного вивчення лексикографічних джерел.