Мистецьке зібрання родини Харитоненків - Борис, Тетяна Петрівна; Борис, Татьяна Петровна; Borys, Tatyana Petrivna (My University, 2013)
Activity of P. Kharitonenko in establishing researching, saving and popularization of art monuments was enlightened. Висвітлено діяльність П. Харитоненка щодо формування, дослідження, збереження і популяризації колекцій мистецьких пам’яток. Освещается деятельность П. Харитоненка по формированию, изучению, сохранению и популяризации коллекций художественных предметов.
Art collection of family Kharytonenkos
Художественное собрание семьи Харитоненко
Keywords: Art collection; мистецьке зібрання; P. Kharitonenko; П. Харитоненко; picture-gallery; картинна галерея; museum; музей